Hoi

Wat leuk dat je meer over mij te weten wil komen!
Ik ben Inge, avonturier en bezige bij. Na een hele lange verkering dan nu toch getrouwd met Bart. Daarnaast ben ik moeder van 2 super lieve en ondeugende meisjes, Cielke en Ella.

Toen ik zelf nog kind was, hield ik enorm van de natuur. Ik zag overal mooie bloemen en hoorde alle vogels fluiten. Ik had altijd wel steentjes in mijn zak of een tak in mijn handje, zoals mijn vader zou zeggen. Heerlijk vond ik de uitjes in de weekenden bij ons in de natuur en in de zomer de vakanties naar de Veluwe. Nooit heel luxe, maar op ontdekkingsreis.

Die prachtige herinneringen kan ik weer voelen als ik mijn fotoboeken erbij pak. De warmte, geborgenheid en tijd voor elkaar. Dat wil toch iedereen zijn kinderen meegeven?

Nadat ik zelf moeder ben geworden van onze dochter Cielke besefte ik mij dat de tijd zo snel voorbij vliegt. Echt niet normaal!

Je herkent het wel.... Je wordt opgeslokt door de dagelijkse bezigheden, maakt veel te veel foto’s met je IPhone waar je nooit iets mee doet (ik niet tenminste...) en plakt de foto’s niet meer in een boek zoals mijn moeder dat voor mij deed.

Ik realiseerde me, nu ik moeder was geworden, dat bijzondere en ook juist alledaagse dingen herinnert moeten blijven.

De liefde voor elkaar, die eigenwijze peuter waar je je handen vol aan hebt, je dikke buik waar nieuw leven in groeit, een pasgeboren kindje tijdens de eerste weken of het voeden van je baby. Zo bijzonder eigenlijk!
En...... het komt nooit meer terug.

Ik voelde: Dit wil ik vastleggen voor andere jonge moeders en gezinnen!

Ik kijk zelf regelmatig de foto’s van de eerste weken van onze dochters en vergelijk ze ook graag met onze eigen foto’s van vroeger. Hoe leuk om dat straks samen met ze te doen!

Ik hoor regelmatig dat moeders geen tijd hebben om fotoboeken te maken of niet weten waar ze moeten beginnen. Hoe makkelijk zou het zijn als ik deze voor jullie maak? Boek je een shoot bij mij dan kan ik ook zorgen voor een boek met prachtige herinneringen voor later. I love it!

En daarnaast sta je als moeder of vader zelf niet vaak op de foto’s. Jammer toch eigenlijk? Je doet het namelijk voor je kinderen, die vinden het geweldig om samen met jou op de foto te gaan. Ik kijk graag naar de foto’s samen met mijn ouders.

Ik hou niet van statieportretten, dus hoe makkelijk is het om met elkaar te knuffelen en te spelen terwijl ik foto’s maak?

Ik zorg voor een ontspannen sfeer en laat kinderen zichzelf zijn. Geen druk, jullie hoeven (en mogen) niet in de camera kijken, alleen maar gezelligheid en liefde voor elkaar. Ook kan ik van tevoren helpen met kledingadvies zodat jullie je op je mooist voelen. Bovendien ontvang je na het boeken een gratis brochure met handige tips over kleding, locaties en poseren.

Dus geen excuses meer zoals ‘ik hou niet van op de foto gaan’, ‘ik ben niet fotogeniek’ of ‘ik wil nog afvallen’. Boeken die shoot! Dit is het moment!

Wil je nog wat meer over mij weten? Wie ga je ontmoeten als je een shoot boekt? Hier enkele weetjes!

Dus denk je nu: Nou die Inge heeft gelijk en ik wil graag mooie foto's laten maken van ons gezin!

Neem dan contact met mij op voor een fotoshoot of voor meer informatie over hoe het in zijn werk gaat.

Inge met bloemen
Maestro
Koffie
Koffie buiten
logo
© Inge Korver Fotografie - 2021
KvK: 68852096
BTW NL002101612B80