Vier Het Leven!

Ongedwongen foto's op een mooie locatie in de natuur of bij jullie thuis. Inclusief klein album wat je makkelijk meeneemt om aan iedereen te showen! Ideaal om je foto's tijdens de koffie te laten zien aan de buurvrouw of je collega's.

299,-

Feest met de fam

Familiefoto’s…. Maar dan wel leuk!
Dus geen saaie statieportretten ;)

Inclusief klein album wat je makkelijk meeneemt om aan iedereen te showen! Ideaal om je foto's tijdens de koffie te laten zien aan de buurvrouw of je collega's.

595,-

De Ondernemer

Als ondernemer is het essentieel om goeie foto's van jezelf en je product te laten maken. En nu hoor ik je denken.... Ik vind dat helemaal niks! Ik doe liever gewoon mijn werk in plaats van op de foto gaan.... Volgens mij heeft iedereen dat! Ook ik :)

Maar ga jezelf eens na? Als je iemand zoekt, wil je toch ook eerst even zien met wie je te maken krijgt? Past diegene bij mij? Wil ik hier mijn geld uitgeven? Je hebt vast ook op mijn "Over Mij" pagina gespiekt.

Een bezoeker van je site wil binnen 7 seconden zien wie je bent en wat je doet. 7 secondes maar! Spreek jij je doelgroep aan met passende foto's waarbij je echt jezelf laat zien?

399,- excl. BTW

logo
© Inge Korver Fotografie - 2021
KvK: 68852096
BTW NL002101612B80